Timp Liber

Reguli pe care trebuie sa le respecți în Airsoft.

Airsoftul este un sport din ce în ce mai popular în Romania, magazinele dedicate, cum ar fi Airsoft Megastore, fiind dovada clară a acestui lucru. Poți achiziționa o varietate uriașă de replici ale armelor care au făcut istorie, găsești foarte multe cluburi de airsoft în marile orașe (Airsoft Constanta este unul dintre cele mai bine puse la punct ) și ai la dispoziție informații foarte bine puse la punct, care să transforme orice oră petrecută în compania prietenilor, pe terenul de airsoft, într-o oră de neuitat.

Când joci airsoft trebuie să respecți o serie de reguli

Folosirea ochelarilor de protecție. Chiar dacă armele sunt doar replici iar bilele cu care trag nu sunt întocmai periculoase, este bine să fie folosiți ochelari de protecție deoarece ochii sunt foarte sensibili.
Tine întotdeauna replica direcționată către ceva sigur. Chiar și atunci când joci, este bine să eviți să ții arma direcționată către persoane pe care le poți răni.
Atunci când nu folosești arma evită să o ții cu încărcătorul în ea.
Folosește arma de airsoft doar într-un mediu organizat. Armele de airsoft sunt replici fidele ale armelor reale, așadar, dacă sunt scoase în public, este posibil ca oamenii să se sperie sau autoritățile ar putea să ia atitudine.

Cum să te comporți în timp ce te joci?

Airsoftul se bazează pe fairplay și pe onoare, așadar, este bine să fii cât se poate de sincer în momentul în care ești lovit. În principiu, doar tu ești cel care poți spune dacă ai fost lovit, așadar, sinceritatea este obligatorie.
In timpul disputelor este bine să eviți consumul de alcool și să ai încredere în cei din jurul tău. Jocul este unul care urmărește distracția, așadar, nu trebuie să te cerți cu partenerii de joc pentru simplul fapt că ai impresia că i-ai lovit, iar ei nu au spus „Mort.”
De asemenea, este bine să te asiguri încă de la începutul jocului că știi toate regulile. Sunt multe grupuri care joacă cu reguli ceva mai speciale și s-ar putea să apară anumite neînțelegeri dacă nu le cunoști încă de la început.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.