Fashion

Pot chiloții de damă genera probleme de sănătate?

Chiloții de damă sunt articole vestimentare pe care fiecare femeie îi poartă zilnic. Departe e de noi gândul că aceștia ar putea fi cauza unor probleme de sănătate. Dar, e bine de știut că aceste obiecte vestimentare ne pot afecta sănătatea, în special cea a zonei intime, în cele mai ciudate moduri. Deși chiloții de damă, în special chiloții de damă de bumbac, sunt o alegere necesară și benefică, există situații în care aceștia ne pot încurca.

E bine de știut că fiecare din noi este diferită, de aceea ce creează probleme altor persoane, nu este obligatoriu să facă la fel și în cazul nostru. De exemplu, poate ai prietene pe care lenjeria de dantelă de irită, dar tu poate că nu ai nici o problemă să porți astfel de piese. Ce trebuie reținut e că e bine să fii atentă la semnele corpului, pentru a-ți da seama când ceva nu e bine. Astfel, poți remedia problema rapid, înainte să ajungi la complicații nedorite.

Vezi mai jos care sunt situațiile ce pot duce la probleme de sănătate, pentru a știi când chiloții de damă sunt vinovați și cum să îi alegi pentru a evita eventualele neplăceri.

  • Evită chiloții de damă care îți sunt foarte strâmți

Pe lângă faptul că o pereche de chiloți strâmți sunt foarte incomozi, aceștia pot duce și la diverse probleme de sănătate. De exemplu, pot duce la apariția firelor de păr crescute sub piele, din cauza fricțiunii. De asemenea, te poți alege cu o infecție bacteriană, din cauză că permit căldurii și umezelii să se acumuleze. Din aceste motive, este important să alegi chiloți care îți vin bine, fără a te strânge prea tare. Dacă ai astfel de chiloți de damă, este timpul să te scapi de ei, pentru că nu aduc nimic bun.

  • Chiloții de damă tanga pot încuraja împrăștierea bacteriilor

Să nu te sperii din această cauză, mai ales dacă preferi chiloții de damă tanga în fiecare zi. Nu este ca și cum ți-am spune că trebuie să îi eviți complet. Aducem doar la cunoștință acest aspect, pentru ca tu să ai mai multă grijă, ceea ce îți va permite să porți lenjeria preferată, indiferent de situație.

Chiloții tanga pot duce la o serie de probleme din cauză că se poziționează în interiorul posteriorului. De asemenea, atunci când te miști, se generează fricțiune la nivelul pielii, ceea ce poate încuraja migrarea bacteriilor din zona anusului către zona intimă. Recomandarea este, dacă preferi chiloții tanga, este să alegi întotdeauna piesele care îți vin bine, pentru a evita mișcarea frecventă a lenjeriei. Pe lângă asta, ar fi bine să nu porți dantelă foarte des, din cauză că poate genera iritații și să optezi pentru materiale respirabile.

  • Materialele respirabile sunt cele mai bune prietene ale unei femei

O bună circulație a aerului în zona intimă va preveni înmulțirea nedorită a bacteriilor (în special Candida). De aici și recomandarea de a alege, pe cât posibil, materiale ce permit pielii să respire. De preferabil, pe timpul nopții, poți renunța complet la lenjerie. Așadar, încearcă să nu alegi chiloți de damă doar pe motiv de model și design. Fii mai atentă la materialul din care sunt făcuți, mai ales dacă ești predispusă la infecții și iritații în zona intimă.

  • Detergenții și servețelele intime parfumate contribuie și ele la apariția problemelor

Din păcate, parfumurile folosite la fabricarea detergenților și a balsamului de rufe, inclusiv cel din servețelele umede destinate igienei intime, pot cauza probleme de sănătate. În aceeași categorie putem include absorbantele parfumate, fie ele zilnice sau pentru menstruație. Persoanele cu pielea sensibilă suferă mai mult din cauza parfumurilor sintetice, lucru care se poate vedea și pe față sau corp, nu doar în zona intimă. Dacă știi că ai astfel de probleme sau pur și simplu vrei să le previi, evită folosirea detergenților cu parfum atunci când îți speli lenjeria.

Dacă vei ține cont de aceste recomandări, te vei putea bucura de ce model de chiloți de damă îți dorești. Cele ce nu au piele sensibilă sunt mai norocoase, am putea spune, din moment ce vor putea evita problemele cu un nivel mic de atenție. Restul pot evita o serie de neplăceri având grijă ce poartă și cum poartă. Deși pare greu de crezut, un gest mic precum alegerea chiloților de damă potriviți te scapă de bătăi de cap.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.