Fashion

Ştii să îţi cumperi lenjerie intimă?

Despre modă se pot spune multe. Faptul că e schimbătoare e un lucru cert. Dar cu siguranţă sunt anumite aspecte care nu se schimbă: modul în care o haină arată/stă pe tine trebuie să te definească şi să te arate într-o lumină nouă, pozitivă. Şi cu siguranţă o lenjerie intimă în care te simţi încrezătoare este un atu important!

Ce facem greşit?

Sunt anumite aspecte pe care le neglijăm voit sau poate că nu realizăm că ar trebui să ţinem cont de ele. Chestiunea despre care doresc să vorbesc acum este alegerea potrivită a lenjeriei intime.

De ce trebuie să fim foarte atenţi la acest aspect? Este simplu: corpul nostru creşte şi se modelează după hainele pe care le purtăm. Astfel, purtând o măsura greşită sau o formă necorespunzătoare ne deformăm corpul. De exemplu, atunci când alegem blugi cu talie joasă sau un chilot care este sub nivelul abdomenului şi avem tendinţa de a face burtică, aceasta pur şi simplu va creşte peste chilot.

underwear-689862_1920

Cum alegem lenjerie intimă?

  1. Alegeţi întotdeauna haine pe măsura voastră. Nu vă păcăliţi singuri  crezând ca o măsură mai mica vă flatează sau vă motivează să vă lucraţi corpul.
  2. Purtaţi lenjeria intimă conform cerinţelor hainelor: dacă purtaţi ceva mulat e musai chilotul tanga sau cel fără cusături.
  3. La fel de importante sunt culorile acestora:  NU luaţi chilot alb/negru/colorat la pantaloni albi, ci bej.
  4. De asemenea în cazul în care celulita îţi face de cap pe picioare sau coapse nu e deloc estetic  să o afişaţi prin pantaloni prea strâmţi sau rochii prea mulate.
  5. În cazul unei rochii puteţi opta pentru acei pantalonaşi care vă modelează corpul. Şi aici atenţie la mărime, pentru că deşi sunt destinaţi să vă modeleze, ideal ar fi să fie şi comozi în acelaşi timp.
  6. Atunci când alegeţi şi sutienele asiguraţi-vă că sunt mărimea şi forma potrivită. Un sutien incomod şi cu o cupa mai mică decât mărimea dumneavoastră nu va face decât să vă stânjenească şi posibil să vă creeze şi probleme  medicale.

sexy-1175374_1280

Primează modelul sau calitatea?

În comerţ găsim astăzi tot felul de modele şi forme de lenjerie intimă. Uneori pierdem ore în căutarea modelului care să ne placă, dar să ne vină şi bine. Mai importantă decât model şi formă este calitatea lenjeriei intime. O lenjerie de calitate vă protejează corpul, dar vă veţi şi bucura de ea mai mult timp.

Cumpără cele mai sexy și mai comode seturi de lenjerie intimă!

Corpul în care trăim este singurul care ne e alături tot timpul. Este recomandat să îi acordam o atenţie cât mai mare şi să nu uităm să îl respectăm şi să îl iubim.

Dacă vrei să îţi cumperi un costum de baie sexy, se aplică o parte din regulile de la lenjeria intimă, dar mai sunt şi alte aspecte de luat în consideraţie.

sensual-239447_1920

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.