O întrebare ciudată, cu răspunsuri pe măsură: La ce sunt buni 24 centimetri? Dar dacă pun aşa, #24centimetri, vă daţi seama despre ce vorbesc?
Eu una m-am amuzat teribil urmărind clipurile care au fost postate pe reţelele de socializare. Clipuri ale unor persoane publice, care aveau răspunsuri uimitoare la această întrebare. Apoi a venit răspunsul cel mare.
La ce sunt buni 24 centimetri?
Sunt un motor extraordinar pentru publicitatea unei cărţi. Carte scrisă de către Adi Hădean, al cărui titlu este #24centimetri. O utilitatea nebişnuită pentru 24 centimetri, nu? Să pui aşa un titlu, apoi să cauţi răspunsuri înainte de publicare este un mod inteleligent de a face marketing.
Aţi citit cartea?
Eu, da. Şi mi-a plăcut. Iar răspunsul legat de alegerea titlului îl găsiţi în carte. Doar nu voi face eu dezvăluiri importante aici. Vă zic doar că nu trebuie să căutaţi mult.
Această carte nu este cu reţete. Nu este cu sfaturi despre cum să-ţi meargă afacerea cu 24 centimetri. Sau cu utilităţi ale centimetrilor.
Este o autobiografie. Povestea vieţii lui Adi Hădean. Amintiri din tinereţe. Amintiri din bucătărie. Amintiri faine, scrise să te cuprindă şi să te ducă în viaţa autorului. Rânduri scrise în diferite locuri -avion, holul unui hotel, propriul cămin.
Citind carte vei descoperi de ce-mi place aşa mult omul Adi Hădean. De ce este un om cumpătat, de ce pare arogant, de ce lasă mereu loc de „bună ziua” !
Am citit uşor cartea. Nu m-am chinuit să-i înţeleg povestea sau să fac efort urmăeindu-i firul narativ. Aştept impresii şi de la voi. Asta dacă aţi citit-o. Dacă nu, vă recomand din tot sufletul să o achiziţionaţi.
Alte folosinţe ale centimetrilor
Am menţionat la începutul articolului de clipuri. Pe acestea le găsiţi cel mai uşor pe Instagram.
Intraţi şi daţi căutare după hashtagul #24centimetri. Apoi relaxaţi-vă şi alegeţi vedeta preferată care să vă uimească cu răspunsurile sale.
Şi de vă era dor de Adi Hădean, umblă vorba prin vecini că va reveni în juriul emisiunii culinare care l-a consacrat. O fi adevărat sau nu, cred că merită aşteptarea. Până atunci, eu mă bucur de preparatele sale culinare, în noul restaurant de la Oradea. Meatic Restaurant.
Spor la lectură!