Lifestyle

Kangoo Jumps este sportul care te intinereste cu 16 ani

Kangoo Jumps este sportul care te intinereste cu 16 ani

Foarte multe persoane care practica de trei ori pe saptamana Kangoo Jumps au varsta metabolica mult mai intinerita. Persoanele care practica acest sport au reusit sa slabeasca atat de mult cat isi doresc dar si sa se intinereasca cu 16 ani. Studiul realizat pe numele KAPO a demonstrat acest lucru.

   Afla mai multe detalii despre acest studiu

In studiul KAPO persoanele au fost obligate sa urmeaze antrenamentele Kangoo Jumps timp de trei ori pe saptamana.

“Au fost persoane cu vârsta între 10 şi 60 de ani care au fost selectate in studiul KAPO – Sănătate pe Ghete. Multe dintre ele au fost diagnosticate la început cu diverse probleme de sănătate, de la obezitate până la afecţiuni ale coloanei vertebrale, ori au suferit operaţii la spate sau la genunchi. Am adaptat exerciţiile pe ghete rebound pentru fiecare participant, am creat un regim alimentar flexibil, uşor de urmărit, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Am constatat schimbări radicale la nivelul diametrului taliei, al coapselor, pulpelor, genunchilor. Nivelul de colesterol a scăzut, nivelul glicemiei s-a stabilizat.

Participantii au respiraţia mult mai bună, au căpătat o rezistenţă mai mare la efort, dorm mai bine şi unii dintre ei ne-au declarat că nu mai sforaie. Avem, spre exemplu un medic cu un singur plămân, care ne-a declarat că a început să dea mai mult randament la serviciu, să aibă mai multă putere şi o rezistenţă mai mare la efort. Toti participanţii ne-au spus că, de când vin la antrenamente, au căpătat o stare generală de bine, sunt mai optimişti, mai sociabili, se bucura mai mult de viaţă”, a declarat Kinga Sebestyen.

Ceea ce este cel mai interesant este ca varsta metabolica a acestor pacienti a scazut intre 3 si 21 de ani.

„Vârsta metabolică este o formă de cuantificare a sănătăţii, un calcul bazat pe rata metabolismului bazal. Dacă vârsta „oficială” este doar o marcă în calendar, vârsta metabolică este cea care arată dacă există o problemă în corp. Dacă vârsta metabolică este mai mică decât normalul, înseamnă că ai un corp sănătos şi puternic. La polul opus, dacă este prea mare, este timpul să ai mai multă grijă de sănătate. După vârsta metabolică, puteţi afla dacă unele procese chimice din organism au loc la parametri normali. Partea bună este că vârsta metabolică poate fi reversibilă, spre deosebire de cea convenţională, deoarece depinde de nivelul de activitate desfăşurat zilnic şi de obiceiurile nutriţionale, nu doar de moştenirea genetică. Dacă îţi scade vârsta metabolică, aceasta va deveni vizibilă în timp, iar vârsta ta biologică nu va mai fi evidentă”, a mai adaugat aceasta.

Cum poti sa scazi varsta metabolica?

Ca sa poti face asta trebuie sa faci efort fizic regulat, ideal este de 3 – 5 ori pe saptamana. Acest efort creste eficienta metabolismului si imbunatateste functiile importante ale organismului. Pe langa toate astea te va ajuta sa arati perfect.

Incearca sa adopti o nutritie sanatoasa, bogata in antioxidanti, vitamine si minerale. Consuma cat mai multe legume si fructe proaspete.

Adopta tehnici de relaxare deoarece stresul este inamicul nostru principal.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.