Lifestyle

Interesul romanilor pentru case a crescut in pandemie

Interesul romanilor pentru case a crescut in pandemie

Interesul romanilor pentru case a crescut enorm in pandemie. Dezvoltatorul Impact Developer&Contractor isi continua dezvoltarea pe plan national. Vezi pe acest site mai multe stiri despre masura in care ne-a afectat pandemia generata de Covid-19.

  Iata care sunt planurile dezvoltatorului Impact Developer&Contractor

In Bucuresti dezvoltatorul Impact Developer&Contractor isi continua proiectele. Prima iesire in afara Bucurestiului a fost facuta in anul 2004 cu proiectul rezidential Boreal,mai exact construirea a 180 de vile in Constanta.

Boreal Plus este un nou proiect care implica construirea unor 18 vile. “În prezent există cerere pentru 12 vile, dar nu vedem o problemă în valorificarea acestora. Credem că vilele se vor vinde toate anul viitor. Există o tendință de creștere pentru achiziția de case. În funcție de oraș, anul acesta, în pandemie, cererea a crescut cu 40-60% pentru vile”, a declarat Gheorghe Iaciu, actionar majoritar Impact Developer&Contractor.

Dorinta cea mai mare este extinderea proiectelor. Astfel se vor demara lucrarile unui ansamblu rezidential la Iasi, in zona Copou “Iașiul este un pol de concentrare e resurselor umane tinere datorat poate și prezenței Amazon prin Centrului de Dezvoltare Amazon. Noi credem că Iașiul are potențialul cel mai mare, și are resursa umană calificată, disponibilă. Orașul este condus bine, există infrastructura necesară iar autorizațiile au fost acordate în concordanță cu nevoia orașului”, a declarat Iaciu.

Acesta a facut o comparatie intre Iasi si Cluj. Clujul fiind orasul cu cel mai mare pret pe metru patrat al locuintelor.

“La Cluj a fost o strangulare pe partea de aprobări, comparativ cu cererea din piață, Clujul a avut puțină ofertă și multă cerere. Acesta este unul dintre motivele care au împins în sus prețurile locuințelor. Este adevărat că în Cluj se câștigă cu cel puțin 10% mai bine decât în Iași dar acest lucru nu ar justifica creșterea prețurilor de la simplu la dublu. Eu sper că în viitor se vor lua decizii care vor echilibra cererea cu oferta “, a mai explicat Iaciu.

Primul proiect pe care il va dezvolta la Iasi se va numi Greenfiel Copou si este amplasat pe un teren de 4.9 hectare. Acesta va avea trei faze de dezvoltareiar finalizarea va avea loc in anul 2024.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.