Culinar

Împarte momente delicioase

Sunt puţine lucruri pe lumea asta pe care le savurez cu adevărat: o ciocolată amară, o muzică de calitate, o carte bună… şi o mâncare savuroasă. Aşa, ceva pe care să nu îl uiţi uşor. Sunt câteva feluri principale de mâncare pe care nu le-am uitat şi pe care le-aş repeta cu drag. Asta, daca nu între timp s-au schimbat  de fapt socotelile şi am devenit vegană.

Dileme alimentare

Ştiţi care e cea mai mare dilemă a veganilor? Dar noi ce mâncăm în oraş? Ceva care să nu conţină nimic de origine animală, dar nu numai atât, să fie şi earth friendly.

Dar pe lângă acestă dilemă eu mai am două la număr: datorită faptului că locuiesc singură am ajuns la concluzia că fac risipă de mâncare, gătind prea mult. Şi neavând mâncare proaspătă la îndemână. Iar mai apoi este şi orarul de lucru care mă obligă să îmi petrec prânzul şi aproape cina la lucru.

Așadar, oare ce soluție as putea găsi pentru a economisi bani savurând preparate proaspete și sănătoase?

Mâncare chinezească 

Share-uind gândurile mele cu o prietenă, mi-a sugerat o nouă descoperire: mâncare chinezească. Am ridicat sceptică o sprânceană, pentru că nu am mai mâncat până acum.Cartofi cu urechi de lemn (cu usturoi)

Dar, cum îmi place să testez ceva nou, am zis ” De ce nu?!”. Am folosit şi  noua aplicaţie Wu Zing pentru a-mi selecta meniul dorit.

Delicii culinare

Mi-am ales pentru aperitiv nişte Pacheţele cu legume, Spaghete de orez călite şi Salată cu urechi de lemn, iar ca desert un mixt prăjit. Iar toate acestea judecând numai după aspect. Lista, evident nu se termină aici.   Spaghete de orez călite

Nu vă spun ce ospăţ am avut în faţa mea. Colegii mei de birou trăgeau cu un ochi în pachetele mele, încât nu m-a lăsat inima să nu împart cu ei meniul. Share your box este şi ideea de la care a pornit toată această afacere. Cu toţii, ca atunci când eram mici, împărţeam pacheţelul la şcoală. Acum, de ce s-ar schimba lucrurile?

Share your box 

Mie îmi place să fac oamenii fericiţi. Fie că îi ajut cu un lucru mărunt, fie că îi ascult sau pur şi simplu îmi împart mâncarea cu ei, îmi place să le văd chipul luminându-se. Ştiţi cum se luminează de la o porţie bună de mâncare?

Şi ştiţi ce este la fel de frumos? Faptul că au meniuri speciale şi pentru cei mici. Şi cine nu se bucură când primeşte şi o jucărie? Meniu Panda - Pui în trei culori

Cred că de data aceasta, am găsit o soluţie sănătoasă, ingenioasă şi pe gustul meu. Şi al altora evident. Colegii abia aşteptă să vină prânzul pentru a ne delecta cu noi arome şi poate aşa păşim şi noi pe tărâmul asiatic.

Care este meniul tău favorit? Aaaah, şi să nu uit: dacă nu ai fost atent, fiecare comandă de pe aplicaţie îţi aduce un discount de 15%. Şi uite aşa, economiseşti pentru următoarea masă.

Să avem poftă, zic!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017

Sursa imagini: wuxing.ro / pexels.com

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.