Lifestyle

Hai hui cu Travel Tailor

Eu sunt mereu cu gândul la călătorii şi visez cu ochii deschişi că ajung în locuri inedite unde rămân să pictez, să desenez şi să mă încarc cu energie. Şi visez că ajung cu bicicleta în aceste locuri. Chiar acum când scriu parcă mi-aş pregăti un rucsac şi aş porni la drum. Bagajul meu ar fi format din lucruri utile pentru bicicletă, blocul de desen, creioanele colorate, telefonul și o sumă modestă de bani pentru a savura o cafea bună într-un loc pe care l-aș descoperi în plimbările mele.

Obişnuiesc să călătoresc light

Îmi plac lucrurile spontane care nu îmi pun în pericol bună dispoziţie. Ca să vă faceţi o idee mai clară, eu nu plec de acasă cu bicicleta sute de kilometrii mai multe zile. Pentru mine este suficientă o aventură de o zi prin oraşele, pădurile din România. Îmi place să călătoresc cu puţine bagaje (un rucsac de 15l sau o borsetă), să dorm într-un loc curat dacă este cazul să rămân peste noapte… nu îmi place să merg cu cortul şi cu bicicleta.

Am trecut şi prin experienţa asta în urmă cu ceva timp, dar acum s-au schimbat priorităţile când vorbesc despre buna mea dispoziţie, timp petrecut departe de casă, de experienţe. Vreau să rămân cu ceea ce îmi transmit locurile prin care trec, nu să simt că mă chinui cu bicicleta încărcată cu bagaje. Eu vă spun din propria experienţă, dar îi admir pe cei care fac turul ţării sau înconjurul lumii pe două roţi şi au cu ei strictul necesar.

Am găsit un site foarte util

Pentru că vă spuneam că priorităţile mele sunt diferite de cele de acum câţiva ani, aleg să mă bucur de timpul liber vizitând oraşe din lume despre care aflu din cărţi şi de pe site-uri de turism. Aşa am găsit eu un blog care m-a făcut să visez cu ochii deschişi şi să îmi doresc să ajung la destinaţiile spectaculoase prezentate de site-ul Travel Tailor. De la primul click m-au fascinat fotografiile de pe site, dar răsfoind blog-ul pot să spun că articolele sunt de top. Mi-ar plăcea să vă convingeţi singuri de lucrul acesta.

Mi-au rămas în minte destinaţii precum Portoroz din Slovenia, Hvar din Croaţia, insula Cos din Grecia, Perugia din Italia şi mă opresc aici pentru că trebuie să le iau în ordine și să ajung în fiecare. Cu alte cuvinte, îmi doresc să merg peste tot în lume.

Site-ul acesta, pe lângă sugestiile de destinaţii spectaculoase pentru concedii de o săptămână, o lună sau un an de zile, au idei şi pentru oamenii care lucrează într-o corporaţie. Se gândesc la toate detaliile, organizează evenimentele, teambuilding-urile şi călătoriile corporate. Ei se ocupă de toate nevoile organizatorice care costă timp preţios pentru oamenii de afaceri şi angajaţii lor.

E timpul pentru visare

Visez să ajung în locuri care nu sunt destinații turistice și să scriu așa cum percep eu locurile noi și oamenii. Aș scrie pentru cei care iubesc aventura și vor să lase natura să-i inspire în toate planurile lor… aș scrie pentru cei care doresc să viseze împreună cu mine și citind ceea ce scriu, să simtă acea vibrație pe care fiecare călătorie o oferă… aș scrie pentru mine ca să retrăiesc momentele care mi-au adus bucurie și fericire într-un moment anume…

Tot ceea ce am scris aici mi-ar plăcea să împart cu jumătatea mea. Îmi doresc să avem o aventură toată viața noastră descoprind locuri, oameni, obiceiuri și împărtașind prietenie, iubire, veselie. Noi doi suntem oameni veseli și mereu cu zâmbetul pe buze. Ne bucură o cafea bună, timpul petrecut împreună și mâncarea delicioasă.

Aș scrie cât de mult îmi place să fiu hai-hui… aș scrie cât de frumoasă este lumea în ochii mei… aș scrie pentru că îmi place să visez…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.