Fashion

Descopera cine este Johnny Coca? Noul director Louis Vuitton

Descopera cine este Johnny Coca? Noul director Louis Vuitton

Louis Vuitton are un nou designer al colectiilor de marochinarie pentru femei. Acesta lucreaza din data de 2 iunie 2020 cu directorul de creatie al casei franceze si are rolul de a superviza noile colectii de genti, portofele si curele. „Este o mândrie că mă alătur echipei Nicolas Ghesquière și Louis Vuitton pentru a dezvolta în continuare colecțiile de genți pentru femei.”,  a declarat Johnny Coca.

Descopera mai mult despre acest designer

Coca este unul dintre cei mai renumiti designer de marochinarie si este cunoscut precum „vrăjitorul genților”. Acesta este cel care a reusit sa readuca gentile Celine in moda.

Acesta s-a nascut in Spania si a studiat la Universitatea de Beaux-Arts din Paris si la Boulle , scoala de arte aplicate. Cariera si-a inceput-o  chiar in atelierul de marochinerie Louis Vuitton din 1996 si pana la  2000 dupa care s-a mutat  la Bally si putin mai tarziu la Celine.

In anul 2015, Johnny a fost numit director de creatie la Mulberry, aici a supervizat toate colectiile de ready-to-wear si accesorii atat pentru femei cat si pentru barbati. Acesta a creat linii noi de incaltaminte si de genti si s-a ocupat de toate aspectele imaginii de brand. Johnny a transformat marca britanica intr-o adevarata propunere competitiva de lifestyle. Acesta reusind sa creeze produse care au fost apreciate de milioane de oameni.

Pe toata durata colaborarii cu Mulberry, Coca a descoperit ce inseamna o noua viata in domeniul accesoriilor luxoase. Acesta a reusit sa creeze cele mai interesante modele si a vazut cum erau prezentate de cele mai cunoscute modele pe podiumurile din toata lumea. Toate colectiile sale au fost de succes iar designerul a reusit sa isi creeze un nume important in industria fashion.

Produsele sale s-au bucurat de prezentari de moda in toata lumea precum: Regatul Unit, Japonia, Coreea de Sud, America de Nord, Europa si Australia. Oamenii din toate colturile pamantului s-au putut bucur de produsele renumitului designer.

„Pentru mine, călătoria este acum din nou în punctul de plecare, în locul în care am avut norocul să-mi ascult pasiunea și să învăț fundamentele prelucrarea pielii în atelierele Asnières. Un nou capitol se deschide în aventura mea creativă, într-un laborator extraordinar care combină moștenirea și modernitatea.”, a mai mentionat acesta

Johnny Coca se va ocupa de gentile high-end si de piesele de show. Acesta va lucra cu atelierul istoric Louis Vuitton din Asnieres.

„Sunt foarte fericită că Johny se întoarce la noi”, a declarat Delphine Arnault. Aceasta este cea care verifica toate activitatile legate dee creatie si de produsele casei de moda „El va întări energia noastră creativă și abilitatea de a inova. Johny este absolut la unison cu spiritul și viziunea Louis Vuitton” a mai mentionat aceasta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.