Fashion

Cele mai in voga modele de jachete ale sezonului toamna – iarna 2020-2021

modele de jachete

Piesele indipsensabile ale iernii noastre, jachetele sau mantourile sunt cele care ne incalzesc cu stil si care se potrivesc de minune cu toate tinutele noastre de sezon. Care sunt cele mai in voga noutati de adoptat in acest nou sezon rece? Vei afla in cele ce urmeaza.

Jachetele cu franjuri. Stilul boho-sic este una din cea mai importanta tendinta a noului sezon. Deci si franjurii. Daca anul trecut si-au facut o aparitie destul de timida, se pare ca pentru sezonul toamna – iarna 2020-2021 s-au impus si pe catwalkuri.

Paltoanele clasice, cu o curea si cu un rand dublu de nasturi revin si ele in forta. Chiar daca noul sezon rece este unul fantezist, asta nu inseamna ca piesele vestimentare clasice nu revin in forta. Printre ele, se numara si paltoanele clasice, lungi, cu linii minimaliste si cu detalii care fac diferenta.

modele de jachete

Astfel ca paltoanele cu un rand dublu de nasturi, cu un rever lat si cu talia cel mai bine pusa in valoare de o centura sunt cele care revin si ele in forta. Sa nu uitam nici de haina tip blazer, foarte in voga si ea.

Trenciul din piele

Trenciul din piele se impune si el drept un veritabil must have al acestui sezon. Fie ca il preferi in nuante de maro inchis, de maro ciocolatiu sau de negru, cu siguranta ca nu ai cum sa il treci cu vederea in noul sezon. Chiar daca trenciul in nuante de bej clasic este si el o valoare sigura, bineinteles.

Capa si jachetele fara maneci

Este mica noutate a noului sezon si o tedinta foarte speciala a noului sezon. Este vorba despre jachetele fara maneci si despre cape. Sunt la fel de elegante si de misterioase si inca ne mai inspira sa cream cele mai frumoase tinute datorita caracterului lor atemporal. Jachetele fara maneci se pot purta in cele mai frumoase tinute sporty, dar si cele mai sic si mai elegante.

Paltonul in carouri. Paltoanele sau jachetele in carouri revin mereu in forta in fiecare an. Dar in acest sezon, motivele tartan sau cele care ne duc cu gandul la un pled sunt cele mai frumoase. In acest sezon nou, aceste motive vor fi prezente pe paltoane, pe cape, pe vestele fara maneci sau blazere.

Iata deci care sunt jachetele sau mantourile de privilegiat pentru cele mai frumoase tinute, puse cel mai bine in valoare de accesorii si de cizme, bineinteles.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.