Beauty

Andalou Naturals – produse naturale de îngrijire

Astăzi vreau să vă povestesc despre o zi de joi. Cea din data de 30 martie. O zi pe care am petrecut-o doar cu zâmbetul pe buze și multă veselie.  După ce am încheiat ce aveam programat pe ziua respective, am pornit către un eveniment. Despre el aflasem cu o zi înainte, de la prietena mea Rahela.

Ei bine, ajung la Florăria Iris unde mă întâmpină o doamnă foarte draguță și cu zâmbetul pe buze. Era atât de sinceră încât prin minte mi-a trecut gândul “sigur am ajuns printre oameni faini”. Ea mă direcționează către mansarda florăriei, iar eu veselă cum eram, urc scările celor două etaje.

Ajung în locul unde lansarea unei game de produse naturale pentru frumusețe urma să fie prezentată și mă întâmpină o altă doamnă cu zâmbetul pe buze. Nu îmi venea să cred. Va rog să nu vă imaginați că eu întâlnesc oameni triști în fiecare zi, dar atunci aveam și eu o stare anume și savuram fiecare interacțiune, fiecare moment.
Primesc o coroniță minunată din flori și o găsesc pe prietena mea. Schimbăm idei, impresii despre locul în care ne aflam și ne minunăm împreună de mansarda magică a Florăriei în care ne aflam. Acest loc mi-a rămas în minte foarte bine întipărit pentru că oriunde mă uitam erau flori aranjate artistic. Îmi imaginam cum ar fi dacă aș opri timpul în loc, aș scoate pensulele și acuarelele și aș transpune pe foile mele de pictură tot ce simțeam în acele momente privind natura în care mă aflam.

Cadrul era de vis, potrivit pentru lansarea produselor naturale Andalou Naturals. Prezentarea evenimentului a fost moderat de Dana Sota, consultant beauty și a avut-o ca invitat special pe Melania Medeleanu. A fost o seară în care am vorbit despre frumusețe, alegeri și cum putem să ne susținem frumusțea prin ingrediente naturale, atent mixate în formule inovatoare.

Despre Andalou Naturals și Secom

Am aflat că Andalou Naturals este compania din SUA care și-a propus să ofere consumatorilor produse de îngrijire organice, cu o mare responsabilitate socială, donând profitul net pe care-l generează vânzarile cremelor de mâini, către educația femeilor din țările măcinate de conflicte. Brand-ul se distinge prin ingredientele certificate Non-GMO, dar și prin perspectiva unică privind întârzierea procesului natural de îmbătrânire a pielii, incluzând în formule știința celulelor stem din plante și fructe.

Intră aici și vezi câteva dintre produsele Andalou Naturals.

Secom este compania românească specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe. Compania este importatorul exclusiv în România al brand-ului Andalou Naturals. În portofoliul Secom se regăsesc doar brand-uri de top din SUA recunoscute datorită formulelor inovatoare.

Descoperă noile esențe pentru frumusețe!

Gama de produse destinate îngrijirii tenului

-Gama 1000 Roses este potrivită pentru tenul sensibil și cuprinde produse cu celule stem din trandafir alpin (Rhododendron Ferrugineum) și alte substanțe cu efet antioxidant și nutritiv din plante.

-Gama Age Defying este potrivită pentru tenul uscat și se remarcă prin produsele cu extracte din fructe de pădure, resveratrol, celule stem din fructe, coenzima Q10. Combinația acestora oferă un control mai bun al procesului de îmbătrânire și îmbunătățesc textura tenului.

-Gama Clear Skin este potrivită pentru tenul gras, predispus sper acnee. Gama oferă suport și îngrijire prin produsele cu acid salicilic, acai, kombucha. Produsele au ecet antiinflamator, nivelul de hidratare este intens, calmează tenul și atenuează cicatricile.

-Gama Brightening este potrivită pentru tenul normal și mixt. Gama se remarcă prin produsele cu celule stem din citrice, Vitamina C, extract de morcov, miere de Manua și dovleac.

Cumpără de aici produse de îngrijire a tenului Andalou Naturals.

Gama de produse destinate îngrijirii părului

Această linie de produse cuprinde trei game care oferă strălucire, volum și hidratare. Produsele pentru păr nu conțin Sodium laureth sulfate (compus cunoscut pentru efectul de despicare al firului de păr) și siliconi (produc în timp uscarea și ruperea firului de păr). Această gamă se remarcă prin ingrediente precum: biotina, levănțica, extracte de citrice, extrtact de floarea soarelui, ulei de argan și extracte din celulele stem din fructe.

Gama de produse destinate îngrijirii corpului

Regăsim geluri de duș, loțiuni de corp, creme de mâini și unturi de corp. Urmând aceeași filozofie, produsele din această gamă conțin combinații unice din fructe și plante: ghimbir, clementină, lavandă, aloe vera, ulei de argan, rodie, măceșe etc. și se remarcă prin capacitatea de refacere a pielii, textura fină și experiența senzorială dată de aromele naturale ale ingredientelor.

 

Unde găsim produsele

Toate produsele sunt disponibile în rețeaua de magazine Secom din București, Brașov, Bacău, Cluj, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara, online pe secom.ro și în magazinele și farmaciile partenere.

“Frumusețea înseamnă sănătate și este rezultatul unor acțiuni atât la nivel interior cât și la nivel exterior. Am ales gama Andalou Naturals după un proces riguro de analiză și mizăm pe acesta, deoarece răspunde cel mai bine nevoilor de îngrijire prin ingrediente inovatoare și formule studiate, iar certificările acestei game ne confirmă alitatea și reprezintă principii în care noi credem”

a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom.

Revin cu o părere mai bine conturată după ce încerc produsele potrivite cu nevoile mele. Fiți cu ochii pe revista noastră! Până atunci, aflați de aici mai multe despre cum să vă îngrijiți de frumusețea voastră. 🙂

 

Sursa foto: pagina de Facebook a SecomRomania / secom.ro

 

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.