Sănătate

4 motive pentru care implantul dentar este o solutie superioara lucrarilor de restaurare

implant dentar pret

Implanturile dentare reprezinta cea mai buna metoda pentru a inlocui dintii lipsa. Acesta este o solutie moderna, cu eficienta sporita pentru toti cei care au nevoie de o varianta cat mai comoda cu ajutorul careia sa isi inlocuiasca dintii pierduti.

In aceasta idee, DrCalenic aduce in atentia celor interesati cele mai importante patru motive care sustin tehnica implanturilor dentare pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Implanturile dentare inlocuiesc optim dintele lipsa

Implantul functioneaza ca un dinte normal. Surubul sau bontul protetic este cel care inlocuieste radacina dintelui, in timp ce coronita este cea care inlocuieste partea vizibila a dintelui. Odata pus, implantul va functiona exact ca un dinte natural, ceea ce este foarte important si ofera un mare ajutor celor care si-au pierdut o mare parte din dinti. De asemenea, pentru ca imita comportamentul dintelui normal, implantul dentar nu produce durere si nici nu necesita o perioada de acomodare, asa cum se intampla cu proteza.

Implanturile nu afecteaza vorbirea

O foarte mare problema impusa de proteza dentara consta in faptul ca implica o perioada de acomodare, perioada incomoda pentru pacient, inclusive din cauza durerilor. Proteza atinge tesuturi si structurile osoase din gura, putand sa provoace rani pe tesuturile moi, ceea ce va determina uneori ca utilizatorul sa renunte la ea. In plus, in primele saptamani se produce si un efect neplacut asupra vorbirii, aparand in primul rand pronuntia sasaita. Suieraturile scoase pot genera complexe in randul persoanelor care folosesc proteze.

Au garantie mare

Persoanele care aleg sa foloseasca implanturi dentare se pot bucura de o garantie indelungata a acestora. Daca implanturile sunt corespunzator intretinute, pot sa reziste chiar si toata viata, ceea ce face ca investitia initiala sa fie amortizata.

Exista stomatologii care au oferte foarte avantajoase

Pentru ca implanturile dentare sunt tot mai populare, in prezent exista oferte implant dentar extrem de avantajoase care merita cu siguranta toata atentia. Aceste oferte sunt cele care includ atat operatia de implantare, cat si bontul protetic si sunt cu siguranta cea mai buna varianta pentru ca sunt caracterizate de un pret accesibil. Cu ajutorul implanturilor dentare la oferta pot fi obtinute implanturi de calitate, la un pret mai mic, ceea ce este foarte important.

In momentul in care o persoana decide ca a venit momentul sa isi puna un implant dentar, pot fi obtinute preturi foarte bune daca va incerca sa gaseasca clinica potrivita, facand comparatii intre mai multe unitati de profil. Este important ca inainte de a discuta cu stomatologul despre procedura in sine, sa se discute despre preturi servicii dentare practicate in cabinetul respectiv.

Atentie! Pretul mic nu este intotdeauna un criteriu de selectie. De fapt, abordarea corecta si optima presupune sa se selecteze doar acele oferte care au un raport foarte bun intre pret si calitate. Calitatea lucrarii determina rezistenta ei, iar cand vine vorba despre implanturi dentare, sunt aplicate cele mai moderne tehnici.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.