Dragoste & Sex

O situație win-win: iată cum te poate ajuta studioul de videochat cu promovarea pe OnlyFans!

Dorința bărbaților de a interacționa cu femei atrăgătoare a existat dintotdeauna, însă ea a ajuns să fie împlinită într-o măsură mai mare decât oricând abia ca urmare a dezvoltării tehnologiei și, în special, a apariției Internetului și a telefoanelor inteligente.

Odată ce miliarde de oameni din lumea întreagă sunt conectați la o rețea globală de comunicații, s-au dezvoltat și numeroase aplicații care fac posibile flirtul, discuțiile și interacțiunile de la distanță dintre bărbați și femei. Site-uri precum Live Jasmin sau StripChat sunt deja celebre în lumea întreagă și au, în fiecare clipă, sute de mii sau chiar milioane de utilizatori. Datorită lor, modelele online câștigă sume impresionante în fiecare lună.

Fetele care lucrează în industria de divertisment online pentru adulți sunt tot mai interesate, și de la an la an, de promovare OnlyFans, o platformă care oferă posibilitatea unor câștiguri care în urmă cu numai o jumătate de deceniu păreau de-a dreptul imposibile.

promovare onlyfans

Cum a apărut OnlyFans și cum se câștigă bani pe această platformă?

Data de „naștere“ a platformei este noiembrie 2016, când OnlyFans a apărut ca o rețea de socializare, așa cum existau deja multe altele. Treptat însă, avea să se transforme într-un serviciu online care permite accesarea, contra cost, a unui tip de conținut destinat exclusiv persoanelor adulte. Odată cu această schimbare, a apărut și succesul global care astăzi determină toate modelele să își dorească promovare pe OnlyFans.

Platforma a cunoscut o dezvoltare impresionantă în perioada pandemiei, dezvoltare care continuă și în prezent. Există peste 2 milioane de creatori de conținut și mai mult de 150 de milioane de fani, care plătesc pentru a vedea diferite fotografii sau filmulețe.

Metodele de plată sunt multiple. În primul rând, fiecare utilizator în parte plătește un abonament lunar, care îi permite să posteze sau să acceseze conținut foto și video și să poarte discuții live individuale. În funcție de avantajele de care dorește să beneficieze, poate opta între mai multe tipuri de abonament, cuprins între 4,99 și 49,99 de dolari pe luna. Apoi, există și posibilitatea de a plăti pentru mesaje private, ceea ce rotunjește frumos câștigurile unui model care este preocupat de promovare pe OnlyFans.

La începuturile platformei, o suedeză în vârstă de 38 de ani a obținut câștiguri de peste 100 000 de dolari într-un singur an, ceea ce a fost considerat un adevărat record. Odată cu dezvoltarea tot mai puternică, obținerea unor astfel de sume nu mai este considerată deloc un eveniment excepțional, ci ceva absolut normal. În aprilie 2021, o creatoare de conținut a câștigat, în numai 6 ore, un milion de dolari!

Cum te ajută studioul cu promovare pe OnlyFans?

Ca model de videochat, ai numeroase atuuri care îți permit să obții, la rândul tău, succes. În primul rând, cunoști din interior industria de videochat pentru adulți, știi cărui public i se adresează și care sunt preferințele acestuia.

Reprezentanții studioului le asigură fetelor, în mod gratuit, training de specialitate. Ele învață ce fel de conținut încărcat pe site atrage cei mai mulți membri, cum să se îmbrace, ce accesorii să folosească și care este atitudinea cu care vor reuși să își crească numărul de abonați și, automat, încasările. Studioul are, de asemenea, de câștigat, odată cu creșterea popularității modelelor sale.

Cu metoda de promovare OnlyFans realizată sub îndrumarea specialiștilor, șansele tale de a-ți rotunji veniturile cresc considerabil!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.