Fashion

Genţi de voiaj ieftine de la Lamonza!

geantă călătorie

Este normal să dai ceva mai mulţi bani pentru un produs de calitate, dar unele firme tind să exagereze cu prețul stabilit pentru ceea ce vând. Aşa se întâmplă și în cazul genților de voiaj, acolo unde există anumite branduri care au preţuri exorbitante. Şi aceasta deși, din punct de vedere calitativ, nu diferă prin nimic de cele mai ieftine. Așadar, de multe ori este mai bine să le alegeți pe cele din urmă, aşa cum sunt genţile de la Lamonza, un brand de calitate, cu multe genți de voiaj ieftine.

Seria Electra

geantă-de-voiaj-lamonza

Aceste trolere sunt de calitate superioară și vin în mărimi diferite, pentru a putea oferi soluții pentru toate categoriile de utilizatori și pentru toate nevoile (există modele de 41, 51 sau 61 cm). Au și cifru, iar exteriorul este dintr-un material elegant şi foarte rezistent. Toate modelele din serie sunt gri cu o dungă verde, bucurându-se de un aspect minimalist, care le face perfecte în orice ocazie.

Seria Viva

geantă-de-călătorie

Sunt trolere simple, negre, cu un buzunar mare și mai multe de dimensiuni mai mici. Modelul principal este înalt, având 76 cm. În plus, este și expansibil cu 30%, ceea ce îl face sa fie extrem de încăpător. Are atât mâner superior cât și lateral și închiderea este cu cifru. Deși este mai scump decât o bună parte dintre celelalte produse de la Lamonza, acest lucru este explicabil prin mărimea sa superioară.

Seria Horizon

geantă-de-voiaj

Situată undeva între Electra și Viva atât ca mărime cât și din punctul de vedere al prețului, trolerul Horizon se remarcă prin culoare (este de un roşu intens), dar și prin faptul că are exteriorul întărit pentru a proteja mai bine lucrurile din el. În rest, are două mânere, roţi protejate și cifru, înscriindu-se cu brio în media firmei.

Seria Skyflite

geantă-de-lamonza

Cu înălțimi de 62 si 52 cm, trolerele arată un pic diferit în comparație cu cele prezentate mai sus. Sunt de culoare gri sau mov, încăpătoare și cu câte dou mânere. Sunt făcute din material sintetic (poliester) și asta le face mai bune atunci când vremea este urată afară, pentru că se udă extrem de greu. Prețul lor este unul foarte acceptabil și sunt rezistente, deși nu foarte mari.

Seria  Opal

troler-lamonza

Dacă vrei un troler de oraş și ai la dispoziție un buget un pic mai mare, Opal ar fi alegerea perfectă pentru tine. Acestea fac parte din categoria modelelor cu carcasă dură, au culori spectaculoase, dar nu oferă foarte mult spațiu (au înălțimi de 55 cm). Totuși, pentru călătorii scurte sunt foarte bune, ușoare și simplu de manevrat, deci reprezintă un câștig evident.

Seria Cosmo

bagaj-damă

Dacă până acum am vorbit doar despre trolere, a venit vremea să prezentăm și o geantă de voiaj mai mică, pentru femei. Cele din seria Cosmo sunt destul de încăpătoare, perfecte atunci când pleci într-o călătorie scurtă sau când nu încape totul în troler. Genţile sunt de culori diferite, au mai multe buzunare pentru o organizare perfectă și sunt suficient de ieftine pentru a fi cumpărate împreună cu un troler.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.