Dragoste & Sex

Erotic 2.0

Romantic nu este tot una cu erotic. Deşi ar trebui să fie.

Erotic 2.0 este manifestarea digitală şi accesoriile sub formă  de jucării sexuale, care sunt subiect tabu între parteneri. Nu este erotic dacă nu vine la pachet cu bici, costum latex sau vreun vibrator de te dă pe spate.

Sex Shop

Aţi mai văzut vreunul prin oraş? S-au mutat toate online. Cum să se ruşineze doamnele care trec pe stradă, de reclama magazinului care anunţă că înăuntru sunt vânzători care-ţi vor arăta obrazul dacă nu cumperi un vibrator de mărime decentă?! Sau îţi vor zâmbi cu subînţeles şi poate şi sar pe tine.

Dar de curierul care vede numele firmei pe colet, nu le-o fi ruşine?!

Vezi aici cele mai sexy costume erotice

Comunicarea

În nici un caz, tu bărbat fiind, nu te prezenta cu vreun costum din latex sau ceva accesoriu sexual acasă la iubita ta, fără a fi discutat în prealabil aceste sensibilităţi. Asta dacă nu vrei să-ţi primeşti vreo două vorbe de dulce şi eventual să-ţi cauţi o nouă iubită. E mai grav dacă îţi este soţie şi nu ai primit acordul.

Comunicarea este cheia. Tatonează terenul, vezi dacă ar fi de acord cu lucruri noi, dacă i-ar place şi eventual căutaţi împreună.

De ce alegi accesorii sexuale?

O întrebare grea, cu răspuns mai complex şi complicat. Nu facem pe psihologul aici, însă nu putem să nu ne întrebăm. Câtă plăcere poate să-ţi provoace un obiect care merge pe baterii?

Sau un costum de latex, care imediat ce l-ai pus pe tine îţi garantează clipe plăcute ca la saună?

De ce să vrei să-ţi legi partenerul în cătuşe şi să-l biciuieşti, ca apoi să-i provoci cel mai tare orgasm din viaţa sa?

Ce s-a întâmplat cu costumele de asistentă sexy sau menajeră cu fustă scurtă şi decolteul până la buric? A, da, stai. Le vedem poate zilnic, la televizor, după o anumită oră, prezentate ca fiind „asistentă tv” . S-a mutat tot erotismul 1.0 la tv. De aceea s-a trecut la 2.0, nu?

Plăcere pentru amândoi

Unele accesorii sexuale parcă sunt menite a fi folosite de o singură persoană. Sau de persoane de acelaşi sex. Altfel nu le vedem rostul. Fiecare cum poate şi cum ştie.

Dar dacă totuşi sunteţi un cuplu şi cauţi altceva, ceva care să reaprindă flacăra dorinţei, caută ceva pentru amândoi.

Un inel, care se pune pe organul masculin şi „gâdilă” organul feminin, este un accesoriu sexual care provoacă plăcere ambilor parteneri.

O lenjerie erotică, o cameră aranjată pentru a intra în atmosferă desfrâului, sunt câteva trucuri care pot reporni focul dorinţei.

Tu unde te situezi: Erotic 1.0 sau Erotic 2.0? Sau undeva la jumate între cele două?

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.