Dragoste & Sex

De la rutină la focul pasiunii

Capcanele zonei de confort

A fi într-o relație nu este un privilegiu sau un blestem, cum poate cred cei single sau  cei de foarte mult timp într-un cuplu. A fi într-o relație este starea naturală a esențelor feminine și masculine de a se completa. Scopul este de a produce, potențial, o altă esență echilibrată sub forma unui copil. Din alt punct de vedere, este singura modalitate de a crește cu adevărat, ținând cont de cel mai mare dușman – arhetipul feminin sau masculin opus – cu care trebuie să trăiești în armonie și nu neapărat în pace.

Războiul sexelor este o variabilă culturală deosebit de veche auzită pentru prima oara în scrierile chinezești. După câteva mii de ani, frustrările moderne ne arată că acest război încă se poartă.  Henry Kissinger spunea prin anii 1970 că bătălia sexelor nu poate fi câștigată de nimeni, pentru că se fraternizează prea mult cu inamicul.

Reaprinde focul pasiunii cu ajutorul lenjeriei sexy

Cum să alimentezi focul pasiunii

couple-love-people-romantic

Mai jos găsiți câteva metode pentru a pune lemne pe focul pasiunii și a salva iubirea de la înec:

Exprimarea recunoștinței

Aceasta este un lucru foarte dificil de făcut, mai ales dacă trăiești cu impresia că meriți ca partenerul tău să te prindă din urmă cu gesturi de iubire sau sacrificii. Din păcate sau din fericire, bărbații își exprimă altfel afecțiunea și din liniștea lui se poate naște singurătatea ta. Concentrează-te acum pe lucrurile pe care le aveți în comun și nu considera că ”meriți” ceva sau nu. Aceasta vă ține pasiunea în frâu.

Procesează emoțiile blocate

Trebuie să faci aceasta pentru a putea simți lucruri noi, pentru a-ți reface pofta de viață și experiențe noi la care ai renunțat de dragul păcii.  Pacea nu prea poate exista între membrii unui cuplu întrucât au prea mult de împărțit și anume totul. Dacă ești cu cineva cu care te-ai dus în niște extreme emoționale, în primul rând nu este datoria nescrisă a niciunuia să repete experiențele pentru celalalt. Însă, intrând conștient în acest aranjament efortul trebuie menținut.

Durerea transformată în suferință

Cu acest efect direct te vei confrunta dacă te închizi în tine. O răutate trecută cu vederea care nu se dizolvă ba chiar se adună alături de alte comportamente este la fel de mult vina ta precum a lui. Chiar dacă suntem învățați de mici să ne purtăm frumos unii cu alții, femeile nu trebuie să uite că bărbații sunt niște căpcăuni cu cravată, pe alocuri domesticiți, cu mici dar multe scăpări instinctuale.

Folosește aceste diferențe de esență pentru role-playing și certuri pasionale. Nu-ți fie frică să ceri lucruri noi, lucruri egoiste sau chiar puțin controversate. Conceptul de distracție periculoasă nu va părăsi imaginația oamenilor prea curând. N-ai vrea sa afli, de fapt, de ce poate fi în stare cel de lângă tine?

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.