Fashion

Cum alegi cel mai frumos inel de logodna?

inel de logodna

Promisiunea unei vieti impreuna merita sa fie incununata intr-un moment special, in care domnisoarele sa primeasca cel mai frumos inel de logodna. Este vorba despre o bijuterie care trebuie aleasa cu multa grija, pentru a se potrivi caracterului celei care il va primi. In acest sens, barbatii care intentioneaza sa faca un pas important in viata, pot descoperi in randurile de mai jos cateva dintre cele mai importante elemente de care e bine sa tina cont atunci cand isi incep sesiunea de shopping.

Cele mai importante criterii de achizitie pentru un inel de logodna

Intre cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont la alegerea unui inel logodna se numara urmatoarele:

  • dimensiunea potrivita: unul dintre primele lucruri la care e bine ca barbatii sa fie atenti se numara dimensiunea potrivita a inelului. Pentru a fi siguri ca iau cea mai buna decizie, recomandat este sa ia de acasa una dintre bijuteriile partenerelor lor si sa o foloseasca pentru a descoperi care este dimensiunea perfecta!
  • materialul din care este confectionat: pe lista detaliilor care trebuie luate in considerare se afla si faptul ca inelele de logodna sunt realizate din mai multe tipuri de materiale, astfel incat sa fie pe placul domnisoarelor care urmeaza sa le poarte. De exemplu, barbatii se pot orienta catre bijuterii din aur si argint. Ambele variante sunt extrem de interesante, fiind vorba despre materiale care sunt maleabile si care pot fi transformate in forme diverse si deosebite. Recomandat este ca cei ce intentioneaza sa cumpere astfel de bijuterii din aur si argint sa stie care sunt preferintele partenerelor lor;
  • tipul de piatra: pietrele cu care sunt prevazute inelele sunt si ele extrem de importante! Barbatii care nu vor sa dea gres se pot orienta spre bijuteriile cu diamante, acestea fiind in topul preferintelor femeilor. Ei trebuie sa stie, insa ca exista 4 elemente importante vizavi de diamante: claritate, numarul de carate, tipul de taietura, claritatea si culoare. Toate acestea isi pun amprenta asupra rezultatului final si asupra calitatii bijuteriilor. Mai exista, insa si inele de logodna cu safire, rubine, ametist, granat, peridot sau alte tipuri de pietre pretioase, care sunt la randul lor minunate! Cat despre numarul de pietre, bijuteriile pot avea una singura sau pot avea si pietre pretioase incrustate pe intreaga suprafata exterioare a inelelor;
  • forma pietrei: realizate de catre experti in domeniu, pietrele inelelor pot fi realizate in extrem de multe forme. De exemplu, ele pot fi rotunde, simple sau pot avea forma de inimioara. Mai mult, pietrele pot fi dreptunghiulare ori triunghiulare – fiecare dintre aceste forme se potriveste unui anumit stil!
  • stil si design: in ceea ce priveste stilul in care sunt realizate inelele de logodna, e bine ca barbatii sa ia in considerare faptul ca bijuteriile pot fi clasice, simple sau pot fi spectaculoase, cu taieturi si modele extravagante. Cel mai bine este ca persoanele aflate in cautarea unor astfel de inele sa tina cont de personalitatea partenerelor lor, iar astfel vor sti care este modelul potrivit! De exemplu, conform Reina Bijou, inelele clasice sunt perfecte pentru femeile care adora eleganta si simplitatea, pe cand bijuteriile realizate in stil romantic, ce au piatra in forma de inima sunt ideale pentru reprezentantele sexului frumos care sunt visatoare si idealiste!

Luand in considerare rand pe rand toate aceste aspecte, barbatii pot alege foarte usor cele mai bune inele de logodna, care sa fie pe placul femeilor din viata lor. In acest el, ei se asigura momentul cererii in casatorie va fi unul cu adevarat de succes!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.