Echipa

Lady Chantel

Chantel este o femeie paradoxală: relaxată, dar care este mereu în gardă; care se bucură de o viaţă liniştită, dar care preferă să îşi susţină punctul de vedere; o femeie inocentă în aparenţă, dar care în viaţa din spatele scenei este o adevărată bad ass; o femeie prietenoasă cu oamenii, dar căreia îi place să fie singură.

Andreea Mocan

Bună, eu sunt Andreea, şi scriu rubrica Sănătate. Sunt o mare iubitoare de artă – ca dovadă, în timpul liber pictez. Mă face să mă simt liberă şi mă ajută să mă relaxez.
Andreea Mocan, farmacist, realizator al emisiunii „Sănătatea la control” Light Channel Tv

Rahela Petrescu

Pasionată de oameni, mâncare şi călătorii. În timpul liber scriu pe blogul personal, scriu articole, citesc, gătesc, mă uit la filme şi călătoresc. Mi-aş dori să existe un translator portabil care să traducă pentru ceilalţi exact ceea ce vrem să spunem, pe înţelesul lor, ca să nu mai existe atâtea conflicte din cauză că oamenii se înţeleg greşit. :)

Carmen Alexa

Sunt topită după copiii mei. Degeaba am diplome si experienţă în muncă, fiindcă nu ajută atunci când ai de-a face cu doi copii. Ar ajuta dacă aş avea diplome în psihologie sau pedagogie, dar ale mele în finanţe nu ajută. Scriu pe blog din pasiune, din dorinţa de a împărtăşi cu oameni lucruri utile. Şi să nu uit de pasiunea pentru gătit sau de hobby-ul dedicat bijuteriilor handmade. Sunt multifuncţionala.

Ana-Maria Gălețeanu

Sunt mereu cu zâmbetul pe buze, mereu energică și cu chef de experimentat. Viața mea colorată se împarte între pasiunea pentru pictat și pedagogie.

Laura Gavrilă

Scriu cu plăcere despre tot ce e nou și fascinant, dar și despre ce e vechi și încă interesant. Îmi plac lucrurile colorate și viața să fie cât mai diversă. În timpul liber desenez, decupez, scriu, plantez și dorm foarte mult. În timpul ne-liber sunt grafician și frontend developer.

Andrei Giuglea

Salutare! Imi plac extremele și cum ne completează viețile. Îmi place să scriu experiențe, să citesc oamenii și să-mi ascult vocea interioară. Cuvintele îmi vin ușor, emoțiile mai greu dar mereu le împac.